Skip the navigation

Ceviche

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
ceviche_thumbnail.jpg

Helppo kesäinen resepti. Tarjoa alkupalana tai tortillasipsien tai riisin kanssa.

Duration
Yhteensä8h20
Valmistelu20min
Kohotusaika8h

Välineet

BlenderBlender
OrangeJuicerOrangeJuicer

Ainekset

Annos

6

limettiä

3/4

punaista chiliä

20 g

punasipulia

3/4 tl

valkosipuliöljyä

1 + 1/2 tl

suolaa

540 g

tuoretta valkoista kalaa

1 + 1/2

tomaattia

a handful

minttua

150 g

mangoa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Purista limeteistä mehu sitruspuristimella nopeudella 6.

  2. Poista chilistä siemenet ja leikkaa pieniksi renkaiksi. Viipaloi sipuli. Lisää chili, sipuli, valkosipuliöljy ja suola limetin mehuun. Raasta limettien kuorta kulhoon.

  3. Paloittele kala 1 x 1 cm:n kuutioiksi ja lisää ne limettimehuseokseen. Sekoita hyvin, peitä kulho foliolla ja anna sen kypsentyä 20 minuutista 8 tuntiin.

  4. Siivilöi kala ennen tarjoilua, mutta säilytä liemi. Kuutioi tomaatti ja mango ja hienonna minttu. Lisää ne cevichen joukkoon, sekoita ja kaada joukkoon hieman lientä maun mukaan. Tarjoile heti.