Ainekset
100 g kuutioitua keittokinkkua
100 g vuohenjuustoa
2 kananmunaa
200 g vehnäjauhoja
250 ml béchamel-kastiketta
250 ml täysmaitoa
25 g voita
ripaus raastettua muskottipähkinää
ripaus suolaa
ripaus pippuria
Vaiheittaiset ohjeet
Liitä kulho ja lankavispilä yleiskoneeseen. Lisää kinkku, tuore vuohenjuusto, béchamel-kastike, jauhettu muskotti sekä suola ja pippuri. Vispaa nopeudella 3, kunnes seos on tasaista.
Laita neljä munaa, jauhot ja suola yleiskoneen kulhoon. Kiinnitä kulho ja taikinakoukku yleiskoneeseen ja käynnistä kone nopeudella 2. Vaivaa 2–3 minuutin ajan. Jos taikina tuntuu liian kuivalta, lisää muutama lusikallinen vettä yksi kerrallaan.
Ota taikina pois kulhosta ja leikkaa neljään osaan. Tasoittele yksi osa käsin neliönmuotoiseksi levyksi. Laita muut osat muovikelmuun, jotta ne eivät kuivu.
Liitä pastamankeli yleiskoneeseen ja aseta paksuudeksi 1. Käynnistä yleiskone nopeudella 2 ja mankeloi pastataikina pastamankelilla. Taita taikina kahtia ja mankeloi se uudelleen. Tee näin useita kertoja, jotta taikina pehmenee hyvin.
Lisää jälleen hieman jauhoja taikinan molemmille puolille, vaihda paksuusasetukseksi 3 ja mankeloi pastataikina pastamankelilla. Aseta sitten paksuudeksi 4.
Leikkaa pastalevyt neliöiksi. Levitä täytettä jokaiseen neliöön. Taita neliöt vastakkaisista kulmista siten, että tuloksena on kolmioita. Tee sama lopuille ainesosille.
Laita kolmiot voideltuun uunivuokaan.
Kaada maito vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla. Paista 200-asteisessa uunissa 35 minuuttia.
Saat reseptiin raikkautta suikaloimalla ja paistamalla yhden kesäkurpitsan ja lisäämällä sen täytteeseen.