Skip the navigation

Hasselpähkinä-brownies

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Hazelnut Brownies

Täyteläiset ja herkulliset browniet nostavat veden kielelle!

Duration
Yhteensä1h5
Valmistelu15min
Ruoanlaitto50min

Välineet

STAND_MIXERSTAND_MIXER

Ainekset

Annos

50 g

vehnäjauhoja

80 g

kaakaojauhetta

50 ml

espressoa

130 g

fariinisokeria

250 g

hienoa sokeria

175 g

suolaamatonta, huoneenlämpöistä voita

1 tl

vaniljauutetta

1/2 tl

suolaa

3

kananmunaa

125 g

tummasuklaahippuja

100 g

kokonaisia hasselpähkinöitä

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Laita vehnäjauho, kaakao, espresso, fariinisokeri, hieno sokeri, suolaamaton voi, vaniljauute, suola ja kananmunat yleiskoneen sekoituskulhoon.

  2. Kiinnitä vatkain yleiskoneeseen.

  3. Käännä nopeudensäätövipu kohtaan 1 ja sekoita puoli minuuttia. Käännä nopeudensäätövipu kohtaan 2 ja sekoita, kunnes taikina näyttää tasaiselta.

  4. Pilko hasselpähkinät karkeasti.

  5. Lisää suklaahiput ja puolet hasselpähkinöistä taikinaan ja sekoita vielä 30 sekunnin ajan nopeudella 1.

  6. Vuoraa 21 x 21 cm:n kokoinen uunipelti leivinpaperilla ja kaada taikina pellille. Ripottele loput hasselpähkinät taikinan päälle.


  7. Paista 160-asteisessa esilämmitetyssä uunissa 50 minuuttia.

  8. Anna brownieiden jäähtyä vähintään 15 minuuttia ennen tarjoilua.