Skip the navigation

Herkulliset suklaahippukeksit

KitchenAid Chef

Sitkeän pehmeät suklaahippukeksit.

Import-Recipe - Crispy Chocolate Chip Cookies

Herkulliset suklaahippukeksit

KitchenAid Chef

Sitkeän pehmeät suklaahippukeksit.

Välineet

StandMixer
Valmistelu
20min
Ruoanlaitto
15min
Yhteensä
35min
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

225 g vehnäjauhoja

1 tl ruokasoodaa

ripaus suolaa

170 g sulatettua voita

225 g fariinisokeria

120 g hienoa sokeria

1 tl vaniljauutetta

1 kananmuna

1 munankeltuainen

210 g suklaahippuja

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Lisää kuivat ainekset kulhoon.

  2. Kiinnitä vatkain yleiskoneeseen. Käännä nopeudensäätövipu kohtaan 2. Sekoita kuivat ainekset huolellisesti. 

  3. Lisää voi, vaniljauute, kananmuna ja munankeltuainen. Sekoita 2 minuuttia nopeudella 2. Käännä nopeudensäätövipu kohtaan 4 ja sekoita vielä minuutti.

  4. Lisää suklaahiput ja sekoita kevyesti 30 sekuntia nopeudella 1.

  5. Anna taikinan jäähtyä jääkaapissa vähintään 15 minuuttia. Esilämmitä uuni sillä aikaa 160 asteeseen. 

  6. Laita leivinpaperi leivinpellille. Tee taikinasta palloja ja laita pallot leivinpaperille.

  7. Paista noin 15 minuuttia. Keksien tulee olla vaaleita ja tahmeita keskeltä Anna keksien kovettua pellin päällä.