Skip the navigation

Jäinen mangomargarita

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
MANGO MARGARITA

Anna perinteiselle margaritalle trooppinen säväys käyttämällä sen pohjana tuoretta tai pakastettua mangoa.

Duration
Yhteensä10min
Valmistelu10min

Välineet

BlenderBlender

Ainekset

Annos

2

kypsä mango

120 ml

tuorepuristettua limen mehua

180 ml

silver tequilaa

120 ml

triple sec -likööriä

50+25 g

erikoishienoa sokeria

700 g

jääpaloja

1,5 tl

hienoa merisuolaa

1 tl

chilijauhetta

1/2 tl

jauhettua juustokuminaa

1/2 tl

jauhettua cayennepippuria

1 tl

limen kuorta

1

lime, leikattuna kuuteen lohkoon

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Leikkaa mango viipaleiksi kiven suuntaisesti, irrota hedelmäliha lusikalla ja laita tehosekoittimeen. Leikkaa mahdollisemman paljon jäljellä olevaa hedelmälihaa irti mangon kivestä ja lisää tehosekoittimeen.

  2. Lisää limen mehua, tequilaa, triple sec -likööriä, 50 grammaa sokeria ja jäitä. Sekoita noin 15 sekuntia nopeudella 3, kunnes seos on paksua ja jäähileistä siten, että jäälastuja ei ole jäljellä.

  3. Koristeluun: Ota esille 6 margaritalasia tai pikaria. Sekoita 25 grammaa sokeria, suola, kuivat mausteet ja limen kuori pienessä matalassa kulhossa tai lautasella. Kostuta kunkin lasin reuna limelohkolla. Kasta reuna makeaan ja suolaiseen seokseen pyörittämällä lasia edestakaisin, kunnes reuna on tasaisesti seoksen peitossa. Tee näin jokaisen lasin kohdalla.

  4. Kaada margarita valmisteltuihin laseihin. Koristele limelohkolla. Tarjoile heti.