Skip the navigation

Kastanjakeitto

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Chestnut soup

Tämä kermainen kastanjakeitto toimii herkullisena alkuruokana tai terveellisenä ateriana sellaisenaan.

Duration
Yhteensä30min
Valmistelu10min
Ruoanlaitto20min

Välineet

HandBlenderHandBlender

Ainekset

2

salottisipulia

2

porkkanaa

2 vartta

selleriä

1 varsi

purjoa

1 rkl

voita

200 g

keitettyjä kastanjoita

750 ml

kasvislientä

1

tuore laakerinlehti

2 vartta

tuoretta timjamia

2 vartta

tuoretta persiljaa

1 varsi

tuoretta rosmariinia

150 ml

ruokakermaa

40 g

pilkottuja hasselpähkinöitä

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Kuori ja leikkaa salottisipuli ja porkkana. Pese ja leikkaa selleri ja purjo.

  2. Sulata voi pannulla ja paista vihanneksia noin 10 minuuttia.

  3. Lisää kastanjat ja kasvisliemi. Sido tuoreet yrtit bouquet garni -kimpuksi ja laita ne keittoon.

  4. Anna kiehua hiljalleen 20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

  5. Aseta johdoton sauvasekoitin keittoon. Paina muuttuvaa nopeudensäädintä ja kämmenkytkintä samanaikaisesti ja sekoita, kunnes keitto on tasaista.

  6. Koristele kermalla, persiljalla ja hienonnettuilla hasselpähkinöillä.