Kasvisfrittata
Täydellinen fritatta kesän kasviksista.
Kasvisfrittata
Täydellinen fritatta kesän kasviksista.
Välineet
Ainekset
1 kesäkurpitsa
1 punainen paprika
80 g gruyère juustoa
5 kananmunaa
120 g ricottaa
1/2 sipuli
2 basilikan lehteä
2 rkl oliiviöljyä
1/2 tl suolaa
1/4 tl pippuria
Vaiheittaiset ohjeet
Kiinnitä yleiskoneeseen kuutiointilevyllä varustettu monitoimikonelisäosa. Pilko sipuli nopeudella 6.
Voitele uuninkestävä pannu. Paista sipulia pannussa kolme minuuttia keskilämmöllä.
Pilko kesäkurpitsa ja punainen paprika kuutiointilevyllä varustetun monitoimikonelisäosan nopeudella 4.
Lisää kesäkurpitsa ja punainen paprika pannulle ja paista pehmeäksi viisi minuuttia keskilämmöllä.
Laita munat, Gruyère-juusto, ricotta, suola ja pippuri yleiskoneen kulhoon. Kiinnitä lankavispilä ja sekoita minuutin ajan nopeudella 4.
Kaada seos pannuun, lisää tuoretta basilikaa ja sekoita kevyesti.
Anna kypsyä 8–10 minuuttia matalalla lämmöllä. Laita pannu uuniin ja paista grilliteholla 220 asteessa kahdeksan minuuttia tai kunnes paistos on kullanruskea ja hyytynyt.