Skip the navigation

Kasvismakkararullat

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
vegetablesausagerolls thumbnail

Tämä kasvissyöjille sopiva juhlapurtava on täynnä yrttien makua.

Duration
Yhteensä40min
Valmistelu15min
Ruoanlaitto25min

Välineet

FoodProcessorFoodProcessor

Ainekset

Annos

1 rkl

voita

1 rkl

oliiviöljyä

300 g

sieniä

4

valkosipulinkynttä

1/2 tl

suolaa

1/4 tl

pippuria

250 g

keitettyjä ja valutettuja herneitä

60 g

tuoretta persiljaa

60 g

raastettua juustoa

40 g

pistaasipähkinöitä

1 rkl

pankojauhoja

1 suorakaiteen muotoinen levy

voitaikinaa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Viipaloi sienet. Kuumenna voi ja oliiviöljy suuressa paistinpannussa. Lisää viipaloidut sienet ja paista keskilämmöllä kääntämättä tai sekoittamatta, kunnes ensimmäinen puoli on ruskistunut. Käännä sienet ja paista, kunnes toinenkin puoli on ruskistunut. Lisää hienonnettu valkosipuli, suola ja pippuri ja sekoita. Paista vielä 1 minuutti.

  2. Lisää herneet, persilja, parmesaanijuusto, pistaasipähkinät ja pankojauho monitoimikoneen kannuun. Lisää paistetut sienet ja käytä sykäystoimintoa, kunnes täytteen koostumus on tasainen. Kääri täyte muovikelmuun ja muotoile se tangoksi tai ”makkaraksi”. Laita jääkaappiin vähintään 2 tunniksi.

  3. Leikkaa voitaikina kahdeksi pitkäksi suorakulmioksi. Poista kelmu täytteen ympäriltä ja asettele täyte taikinan päälle. Kääri taikina rullaksi täytteen ympäri ja leikkaa rulla 4 cm:n paloiksi.

  4. Aseta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Voitele kananmunalla ja ripottele päälle unikonsiemeniä. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, kunnes pinta on kullanruskea.