Skip the navigation

Kasvissushi

KitchenAid Chef

Helppoa ja nopeaa sushia: täydellinen valinta lounaaksi tai illalliseksi!

vegetariansushi_thumbnail.jpg

Kasvissushi

KitchenAid Chef

Helppoa ja nopeaa sushia: täydellinen valinta lounaaksi tai illalliseksi!

Välineet

StandMixer
FoodProcessorAttachment
Valmistelu
20min
Yhteensä
20min
Annos
6
Vaikeustaso
Keskitaso

Ainekset

750 g keitettyä sushiriisiä maustettuna ja jäähdytettynä

5 porkkanaa

300 g punakaalia

7 noriarkkia

2 viipaloitua avokadoa

30 g vihanneskrassia

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Pese ja kuori porkkanat. Kiinnitä yleiskoneeseen 4 mm:n raastinlevyllä varustettu monitoimikone. Raasta porkkanat nopeudella 10. Aseta sivuun ja raasta punakaali.

  2. Aseta noriarkki sushimatolle kiiltävä puoli alaspäin. Kasta kätesi veteen tarttumisen estämiseksi ja aseta sitten ohut kerros kypsennettyä sushiriisiä arkin päälle. Jätä yläreuna vapaaksi.

  3. Asettele raastettu porkkana ja kaali, avokadoviipaleet ja vihanneskrassi riisin päälle. Kääri tiukalle rullalle sushimattoa käyttäen. Kostuta vapaaksi jätetty reuna sulkeaksesi rullan. Viipaloi rulla terävällä veitsellä.

  4. Lisää haluamaasi kastiketta ja lisukkeita, kuten siemeniä, tuoreita yrttejä tai paistettua sipulia.