Skip the navigation

Keksipatukat juustokakkukuorrutteella

KitchenAid Chef

Rapeat keksipatukat täyteläisellä orvokkikuorrutteella – keväinen jälkiruoka ei tästä parane!

cookiebars_thumbnail.jpg

Keksipatukat juustokakkukuorrutteella

KitchenAid Chef

Rapeat keksipatukat täyteläisellä orvokkikuorrutteella – keväinen jälkiruoka ei tästä parane!

Välineet

StandMixer
Valmistelu
25min
Ruoanlaitto
30min
Yhteensä
55min
Annos
6
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

150 g voita

225 g hienoa sokeria

1 sitruuna

2 kananmunaa

1 rkl miedonmakuista öljyä

270 g vehnäjauhoja

1/4 tl suolaa

1/2 tl ruokasoodaa

1 tl leivinjauhetta

400 g tuorejuustoa

150 g makeutettua kondensoitua maitoa

50 g tomusokeria

1/8 rkl orvokkiuutetta

katso käyttöohjeet pakkauksesta violettia elintarvikeväriä

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Laita voi, hieno sokeri ja sitruunan kuori vatkaimella varustetun yleiskoneen kulhoon. Sekoita nopeudella 4. Lisää kananmunat ja öljy ja sekoita, kunnes ne emulgoituvat.

  2. Lisää jauhot, suola, ruokasooda ja leivinjauhe. Sekoita nopeudella 2, kunnes taikina muodostuu. Painele leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja paista 30 minuuttia 185 asteessa. Anna jäähtyä ritilällä.

  3. Sekoita tuorejuusto, makeutettu kondensoitu maito, tomusokeri, orvokkiuute ja elintarvikeväri nopeudella 6 tasaiseksi kuorrutteeksi.

  4. Levitä kuorrute paistetun keksin päälle ja leikkaa 12 patukaksi.