Skip the navigation

Keltainen gazpacho

KitchenAid Chef

Gazpacho-keitoissa yhdistyvät raikkaus ja terveellisyys, ja tämä keltainen versio tuo vaihtelua ruokapöytään.

Import-Recipe - Yellow gazpacho

Keltainen gazpacho

KitchenAid Chef

Gazpacho-keitoissa yhdistyvät raikkaus ja terveellisyys, ja tämä keltainen versio tuo vaihtelua ruokapöytään.

Välineet

StandMixer
FoodStrainer
Valmistelu
15min
Yhteensä
15min
Annos
2
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

100 g kirsikkatomaatteja

150 g keltamaltoisia persikoita

100 g keltaista paprikaa

25 g leipäkrutonkeja

1/2 tl jauhettua kurkumaa

4 rkl ekstra neitsyt oliiviöljyä

2 rkl valkoviinietikkaa

1/3 tl suolaa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Liitä hedelmä- ja vihannespuserrin KitchenAid-yleiskoneeseen. Laita lisäosan alle kulho (käytä yleiskoneen mukana toimitettua teräskulhoa) ja toinen pienempi kulho putkilo-osan eteen, josta hedelmäliha tulee ulos.

  2. Käynnistä yleiskone nopeudella 5 ja lisää kirsikkatomaatit.

  3. Leikkaa persikat kahtia, poista kivi ja leikkaa viipaleiksi. Laita viipaleet syöttösuppiloon ja paina tarvittaessa varovasti painimella.

  4. Lisää paprikasuikaleet ja toista toimenpiteet.

  5. Lisää puserretun mehun joukkoon 2 ruokalusikallista etikkaa, 4 ruokalusikallista öljyä, 1/3 teelusikallista pöytäsuolaa ja 1/2 teelusikallista kurkumaa. Sekoita hyvin.

  6. Jaa neljään lasiin ja tarjoile krutonkien kera.

  7. Tähän reseptiin kannattaa lisätä chiliä: laita lasiin jääkuutioita ja 3–4 tippaa Tabasco-kastiketta. Sekoita ja tarjoile.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Upea talviale