emeagif
Skip the navigation

Keltainen paprikapesto

KitchenAid Chef

Tämä ainutlaatuinen pesto on täynnä makua ja herättelee makuhermoja.

Import-Recipe - Yellow pepper pesto

Keltainen paprikapesto

KitchenAid Chef

Tämä ainutlaatuinen pesto on täynnä makua ja herättelee makuhermoja.

Välineet

FoodProcessor
Valmistelu
15min
Ruoanlaitto
40min
Yhteensä
55min
Annos
2
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

1 keltainen paprika

30 g parmesaanijuustoa

20 g pinjansiemeniä

50 ml oliiviöljyä

1/2 valkosipulinkynsi

1/2 tl suolaa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Puolita keltainen paprika ja poista vaaleat sisäosat ja siemenet. Halkaise paprikan puolikkaat.

  2. Laita paprikat leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja paista 40 minuuttia 200 asteessa, kunnes paprikan kuoret ovat ryppyisiä ja ruskistuneita.

  3. Anna jäähtyä ja poista kuoret. Siirrä sivuun.

  4. Laita parmesaanijuusto monitoimikoneeseen ja käytä sykäystoimintoa, kunnes juusto on hienoa raastetta.

  5. Lisää keltaiset paprikat, pinjansiemenet, oliiviöljy, valkosipuli ja suola. Sekoita tahnaksi nopeudella 2.

  6. Pesto sopii erinomaisesti pastoihin ja voileipiin sekä dippikastikkeeksi.

MAR25 - D2C PDP banner - Free ice cream maker

Anna henkilökohtainen äitienpäivälahja!

Maksuttomalla jäätelökone (arvo jopa €169) kun ostat yleiskoneeseemme - Artisan By You tai 5KSM60SPX