emeagif
Skip the navigation

Kesäkurpitsa-cappuccino

KitchenAid Chef

-

Import-Recipe - Cappuccino of courgettes

Kesäkurpitsa-cappuccino

KitchenAid Chef

-

Välineet

CookProcessor
Valmistelu
5min
Ruoanlaitto
20min
Yhteensä
25min
Annos
10
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

2 salottisipulia, kuorittuna ja leikattuna neljään osaan

1 valkosipulinkynsi, kuorittuna

2 rkl oliiviöljyä

300 ml vettä

1 kuutio kasvislientä

2 rkl hunajaa

450 g kesäkurpitsaa, kuutioiksi leikattuna

250 ml kermaa

tuoretta pienilehtistä basilikaa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Insert the 'MultiBlade' in the bowl. Add the shallots and garlic. Close the lid and press Pulse for 5 seconds. Open and scrape down.

  2. Add the olive oil, water, stock cube, honey and courgettes to the bowl. Close the lid. Select BOIL P1 and press Start to confirm. Press cancel to exit keep warm mode. Set the timer to 3 minutes, press Start and set the speed to 10.

  3. Open the lid. Add the cream, close the lid again and press 'pulse' briefly for 30 seconds. Divide between 8 to 10 pots/cups and finish with small fresh basil leaves. Serve hot.