Kierrebataattiranskalaiset
Et tule saamaan tarpeeksesi näistä rapeista kierrebataattiranskalaisista.
Kierrebataattiranskalaiset
Et tule saamaan tarpeeksesi näistä rapeista kierrebataattiranskalaisista.
Välineet
Ainekset
3 bataattia
4 rkl oliiviöljyä
2 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
Vaiheittaiset ohjeet
Kiinnitä yleiskoneeseen spiraalileikkurilisävaruste. Kiinnitä spiraalileikkuriin keskikokoinen spiraaliterä.
Kuori bataatit. Kiinnitä yksi bataatti lisävarusteeseen. Käännä nopeudensäätövipu kohtaan 6 ja anna KitchenAid-koneesi tehdä työ puolestasi. Toista kahden muun bataatin kohdalla.
Sivele bataattiranskalaisten pintaan oliiviöljyä ja mausta ranskalaiset.
Paista ranskalaisia uunissa 220 asteessa 20 minuuttia tai kunnes ne ovat sopivan rapeita. Kääntele ranskalaisia, kun ajasta on kulunut puolet.
Ranskalaiset kannattaa asetella tasaisesti leivinpaperille kasaamatta niitä päällekköin, jotta kaikista tulee yhtä rapeita.