Kirsikkahillo
Herkullinen kirsikkahillo maistuu skonssien tai muffinssien päällä tai jopa sellaisenaan.
Kirsikkahillo
Herkullinen kirsikkahillo maistuu skonssien tai muffinssien päällä tai jopa sellaisenaan.
Välineet
Ainekset
500 g kirsikoita
500 g hillosokeria
4 rkl sitruunamehua
Vaiheittaiset ohjeet
Poista kivet kirsikoista. Laita kirsikat monitoimikoneeseen, jossa on monitoimiterä, ja leikkaa ne isoiksi palasiksi sykäyttämällä muutaman kerran.
Laita kirsikat kattilaan. Lisää sitruunamehu. Kiehauta keskilämmöllä.
Lisää hillosokeri, kiehauta ja keitä vielä viisi minuuttia sekoittaen säännöllisesti.
Kaada kuuma hillo puhtaisiin purkkeihin, sulje ne ja käännä ylösalaisin, kunnes ne ovat jäähtyneet kokonaan.