Skip the navigation

Kirsikkapierogi

KitchenAid Chef

Lämpimänä tarjoiltava kesäherkku, joka nautitaan kerman ja sokerin kera!

Import-Recipe - Cherry pierogi

Kirsikkapierogi

KitchenAid Chef

Lämpimänä tarjoiltava kesäherkku, joka nautitaan kerman ja sokerin kera!

Välineet

FoodProcessor
Valmistelu
20min
Ruoanlaitto
6min
Yhteensä
26min
Annos
6
Vaikeustaso
Keskitaso

Ainekset

125 ml kuumaa vettä

25 g voita

310 g vehnäjauhoja

1/2 tl suolaa

1 kananmuna vatkattuna

150 g kirsikoita

120 ml kermaa tarjoiluun

30 g sokeria tarjoiluun

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Sekoita kuuma vesi ja voi. Siirrä sivuun.

  2. Laita jauhot taikinakoukulla varustetun 2,1 litran monitoimikoneen kannuun. Lisää suola. Sekoita nopeudella 2 ja lisää joukkoon vähitellen voi-vesiseos. Lisää vatkattu kananmuna ja vaivaa 2-3 minuuttia.

  3. Kääri taikina muovikelmuun ja laita jääkaappiin puoleksi tunniksi.

  4. Kauli jäähdytetty taikina jauhotetulle pinnalle. Leikkaa taikinasta ympyröitä keksimuotilla tai lasilla. Poista kirsikoista kivet ja aseta 2–3 kirsikkaa jokaisen taikinaympyrän keskelle. Taita sivut puolikuun muotoisiksi. Nipistä taikinan reunat yhteen. Toista vaiheet jäljellä olevan taikinan kanssa.

  5. Lämmitä kattilallinen vettä kiehuvaksi. Laita pierogit veteen. Kun pierogit kelluvat pinnalla, keitä niitä vielä 2–3 minuuttia. Nosta nyytit vedestä reikäkauhalla.

  6. Tarjoile kerman ja sokerin kanssa.

OCT24 - D2C PDP banner  - Free bread bowl

Ilmainen leipäkulho!

Saadaksesi ilmaisen leipäkulhon (arvoltaan 179 euroa) kun ostat yleiskoneen - Artisan by You