Skip the navigation

Kotitekoiset täytetyt paprikat

KitchenAid Chef

Ihanan maukas illallinen. Tarjoile leivän ja yksinkertaisen tomaattikastikkeen kanssa.

stuffedbellpepper_thumbnail.jpg

Kotitekoiset täytetyt paprikat

KitchenAid Chef

Ihanan maukas illallinen. Tarjoile leivän ja yksinkertaisen tomaattikastikkeen kanssa.

Välineet

StandMixer
MeatGrinder
Valmistelu
20min
Ruoanlaitto
35min
Yhteensä
55min
Annos
6
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

3 punaista paprikaa

500 g pala naudanlihaa

2 sipulia

2 valkosipulinkynttä

150 g pekonia (sianliha)

1 kourallinen basilikaa

2 tl suolaa

1,5 tl pippuria

100 g parmesaanijuustoa

3 rkl oliiviöljyä

600 g kirsikkatomaatteja tölkistä

30 g tomaattipyreetä

250 g keitettyä riisiä

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Leikkaa paprikoiden päät irti ja poista siemenet. Aseta paprikat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 10 minuuttia 190-asteisessa uunissa, kunnes ne ovat hieman alikypsiä.

  2. Syötä naudanliha, sipuli, valkosipuli, basilika ja pekoni lihamyllyn syöttösuppiloon. Käytä lihamyllyssä keskihienoa jauhatuslevyä. Käytä hienoa jauhatuslevyä ja syötä parmesaani lihamyllyyn. Jätä 3 ruokalusikallista juustoa sivuun myöhempää käyttöä varten. Sekoita kaikki jauhetut ainekset yhteen.

  3. Kuumenna oliiviöljy ja paista liha ruskeaksi. Lisää tölkkitomaatit ja keitetty riisi ja paista vielä 8 minuuttia.

  4. Täytä esikypsennetyt paprikat lihaseoksella. Aseta paprikat uunipellille ja paista 25 minuuttia 190 asteessa. Ripottele loppu juusto paprikoiden päälle, kun ne ovat olleet uunissa 15 minuuttia.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Upea talviale