Skip the navigation

Parhaat kotitekoiset italialaiset lihapullat

KitchenAid Chef

Import-Recipe - Tasty meatballs!

Parhaat kotitekoiset italialaiset lihapullat

KitchenAid Chef

Välineet

MeatGrinder
StandMixer
Valmistelu
25min
Yhteensä
25min
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

400 g vähärasvaista naudanlihaa

80 g parmesaanijuustoa

1 rkl hienonnettua rosmariinia

1 rkl pilkottua ruohosipulia

2 kananmunaa

100 g (noin) leivän pehmeää osaa

200 g (noin) korppujauhoja (hienojakoista)

oman maun mukaan suolaa ja pippuria

öljyä paistamiseen

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Kiinnitä Artisan-yleiskoneeseen lihamylly lihan jauhamista varten. Kun valmistat lihapullat alusta alkaen itse, lihanlaatu on parempaa ja voit käyttää juuri haluamaasi lihaa (nautaa, vasikkaa, possua, kanaa jne.).

  2. Lisää jauheliha, parmesaani, persilja, ruohosipuli ja kananmunat lasikulhoon. Lisää lopuksi kulhoon leivän pehmeät osat. Lisää hieman suolaa ja pippuria ja sekoita hyvin puulusikalla. Muotoile seoksesta pyöryköitä ja pyörittele niitä lautasella, johon on lisätty korppujauhoja. Varmista, että pyöryköihin tarttuu kunnolla korppujauhoja. Aseta pyörykät puhtaalle lautaselle ja peitä ne muovikelmulla.

  3. Kuumenna öljy vokkipannulla ja paista lihapullia 2–3 minuuttia (lihapullien koko vaikuttaa ruskistumiseen). Kuivaa lihapullat asettamalle ne talouspaperin päälle ja tarjoile kuumina.

OCT24 - D2C PDP banner  - Free bread bowl

Ilmainen leipäkulho!

Saadaksesi ilmaisen leipäkulhon (arvoltaan 179 euroa) kun ostat yleiskoneen - Artisan by You