Kuohkea välimerellinen kuskus
Opi tekemään kuohkeaa kuskusta!
Välineet
Ainekset
Annos
1 rkl
oliiviöljyä
160 g
kuskusta
1 tl
kasvisliemijauhetta
230 ml
vettä
30 g
minttua
30 g
lehtipersiljaa
1
punasipulia
3
tomaattia
30 g
keltaisia rusinoita
3 rkl
sitruunamehua
Vaiheittaiset ohjeet
Tästä reseptistä tulee kolme annosta.
Kuumenna oliiviöljy pannulla keskilämmöllä. Lisää kuskus ja kypsennä, kunnes kuskus on kullanruskeaa.
Kiehauta vesi KitchenAid-vedenkeittimellä 100 °C:seen.
Laita kuskus lämpöä kestävään kulhoon. Lisää kasvisliemijauhe ja 230 ml kuumaa vettä. Laita kansi päälle ja anna tekeytyä 10 minuuttia.
Ota kansi pois ja pöyhi kuskusta haarukalla.
Hienonna minttu ja persilja. Kuori punasipuli ja leikkaa se pieniksi paloiksi. Poista tomaattien kannat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Lisää kuskuksen sekaan.
Lisää keltaiset rusinat ja sitruunamehu. Sekoita ja tarjoile heti tai säilytä ilmatiiviissä rasiassa jääkaapissa.