Skip the navigation

Kuohkea välimerellinen kuskus

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
mediterraneancouscous_thumbnail.jpg

Opi tekemään kuohkeaa kuskusta!

Duration
Yhteensä20min
Valmistelu15min
Ruoanlaitto5min

Välineet

KettleKettle

Ainekset

Annos

1 rkl

oliiviöljyä

160 g

kuskusta

1 tl

kasvisliemijauhetta

230 ml

vettä

30 g

minttua

30 g

lehtipersiljaa

1

punasipulia

3

tomaattia

30 g

keltaisia rusinoita

3 rkl

sitruunamehua

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Tästä reseptistä tulee kolme annosta.

  2. Kuumenna oliiviöljy pannulla keskilämmöllä. Lisää kuskus ja kypsennä, kunnes kuskus on kullanruskeaa.

  3. Kiehauta vesi KitchenAid-vedenkeittimellä 100 °C:seen.

  4. Laita kuskus lämpöä kestävään kulhoon. Lisää kasvisliemijauhe ja 230 ml kuumaa vettä. Laita kansi päälle ja anna tekeytyä 10 minuuttia.

  5. Ota kansi pois ja pöyhi kuskusta haarukalla.

  6. Hienonna minttu ja persilja. Kuori punasipuli ja leikkaa se pieniksi paloiksi. Poista tomaattien kannat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Lisää kuskuksen sekaan.

  7. Lisää keltaiset rusinat ja sitruunamehu. Sekoita ja tarjoile heti tai säilytä ilmatiiviissä rasiassa jääkaapissa.