Lämmin artisokka-juustoleipä
Herkuttele lämpimällä artisokka-juustoleivällä. Sulanut juusto korostaa artisokan omalaatuista makua täydellisesti, ja jokainen suupala on elämys.
Välineet
Ainekset
Annos
250 g
artisokan sydämiä
50 g
tuoretta pinaattia
1.5 tl
suolaa
1 tl
pippuria
2
valkosipulinkynttä
240 g
Raclette-juustoa (tai mitä tahansa sveitsiläistä sulavaa juustoa)
80 g
Parmesaanijuustoa
2 rkl
hunajaa
1/5 tl
chilihiutaleita
6
pitaleipää
Vaiheittaiset ohjeet
Lisää artisokka, pinaatti, suola, pippuri ja valkosipuli monitoimikoneeseen. Käytä sykäystoimintoa 3–5 kertaa, kunnes ainekset on pilkottu karkeasti. Lisää Raclette-juusto, parmesaani, hunaja ja chilihiutaleet. Sekoita nopeudella 2, kunnes seos näyttää tasaiselta.
Puolita pitaleivät. Jaa seos leipien päälle. Grillaa pannulla keskilämmöllä 3 minuutin ajan molemmin puolin, kunnes leipä on kullanruskeaa ja juusto on sulanut.