Skip the navigation

Lämmin artisokka-juustoleipä

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
artichokegrilledcheesetoastie thumbnail

Herkuttele lämpimällä artisokka-juustoleivällä. Sulanut juusto korostaa artisokan omalaatuista makua täydellisesti, ja jokainen suupala on elämys.

Duration
Yhteensä30min
Valmistelu10min
Ruoanlaitto20min

Välineet

FoodProcessorFoodProcessor

Ainekset

Annos

250 g

artisokan sydämiä

50 g

tuoretta pinaattia

1.5 tl

suolaa

1 tl

pippuria

2

valkosipulinkynttä

240 g

Raclette-juustoa (tai mitä tahansa sveitsiläistä sulavaa juustoa)

80 g

Parmesaanijuustoa

2 rkl

hunajaa

1/5 tl

chilihiutaleita

6

pitaleipää

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Lisää artisokka, pinaatti, suola, pippuri ja valkosipuli monitoimikoneeseen. Käytä sykäystoimintoa 3–5 kertaa, kunnes ainekset on pilkottu karkeasti. Lisää Raclette-juusto, parmesaani, hunaja ja chilihiutaleet. Sekoita nopeudella 2, kunnes seos näyttää tasaiselta.

  2. Puolita pitaleivät. Jaa seos leipien päälle. Grillaa pannulla keskilämmöllä 3 minuutin ajan molemmin puolin, kunnes leipä on kullanruskeaa ja juusto on sulanut.