Skip the navigation

Lohitartar ananaksen ja makean soijakastikkeen kera

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Salmon tartare with pineapple and sweet soy sauce
Lohitartar ananaksen ja makean soijakastikkeen kera

Hedelmäinen maku tekee tästä lohitartarista poikkeuksellisen raikkaan alkupalan.

Duration
Yhteensä15min
Valmistelu15min

Välineet

STAND_MIXERSTAND_MIXER
MEAT_GRINDERMEAT_GRINDER

Ainekset

Annos

250 g

nahattomia lohifileitä

100 g

ananasviipaleita

1/2

kevätsipuli

10 g

korianteria

2 rkl

ekstra neitsyt oliiviöljyä

2 cl

limen mehua

1 rkl

makeaa soijakastiketta

ripaus

merisuolaa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Kiinnitä karkea jauhatuslevy lihamyllyyn ja liitä lisävaruste KitchenAid-yleiskoneeseen. Laita syöttölautanen lisävarusteen päälle ja keskikokoinen kulho lisävarusteen alle.

  2. Kuori ananasviipaleet ja pese korianteri ja kevätsipuli.

  3. Käynnistä yleiskone nopeudella 3.

  4. Jauha ainesosat järjestyksessä: ensin yrtit, sitten ananas ja lopuksi lohi.

  5. Mausta limettimehulla, makealla soijakastikkeella, suolalla ja 2 ruokalusikallisella öljyä ja sekoita hyvin lohen joukkoon.

  6. Jaa tartar tasaisesti neljälle jäähdytetylle lautaselle ja muodosta siitä tasaisia ympyröitä pyöreän muotin tai lastan avulla.

  7. Saat kiinteämmän koostumuksen, kun jähmetät lohen pakastimessa (n. -5 °C) ennen jauhatusta.