Skip the navigation

Mango-inkivääri-chutney

KitchenAid Chef

Valmista herkullista chutneyta omassa keittiössäsi.

Import-Recipe - Mango & Ginger Chutney

Mango-inkivääri-chutney

KitchenAid Chef

Valmista herkullista chutneyta omassa keittiössäsi.

Välineet

StandMixer
FoodProcessorAttachment
Valmistelu
10min
Ruoanlaitto
1h5
Yhteensä
1h15
Annos
6
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

1 tl kasviöljyä

1/2 tl chilihiutaleita

1 sipuli

5 cm inkivääriä kuorittuna ja pilkottuna

1 tl hienonnettua valkosipulia

1,5 kg mangoa

100 g keltaisia rusinoita

60 g sokeria

170 ml etikkaa

1 tl garam masala -mausteseosta

1 tl suolaa

1/2 tl sinapin siemeniä

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Kiinnitä yleiskoneeseen kuutiointisarjalla varustettu monitoimikonelisäosa. Kuori sipuli ja kuutioi se nopeudella 6. Siirrä sivuun.

  2. Kuori mango ja poista kivi. Pilko mango monitoimikonelisäosalla nopeudella 4. Siirrä sivuun.

  3. Lämmitä kasviöljy ja punaisia chilihiutaleita kattilassa keskilämmöllä.

  4. Lisää pilkottu sipuli ja paista, kunnes sipuli on läpikuultavaa ja pehmeää. Lisää inkivääri ja valkosipuli ja paista vielä minuutti.

  5. Lisää pilkottu mango, kultaiset rusinat, sokeri, etikka, garam masala, sinapinsiemenet ja suola. Sekoita hyvin ja kiehauta.

  6. Kun seos alkaa kiehua, vähennä lämpöä ja anna hautua noin tunti, kunnes chutney muistuttaa paksua siirappia.

  7. Laita chutney puhtaaseen lasipurkkiin ja anna jäähtyä täysin huoneenlämpöiseksi ennen purkin sulkemista. Säilytä chutneyta jääkaapissa.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Upea talviale