Skip the navigation

Mangokermasmoothie

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Mango cream smoothie

Duration
Yhteensä11min
Valmistelu5min
Ruoanlaitto6min

Välineet

BLENDERBLENDER

Ainekset

Annos

1

kypsä mango

125 ml

tuoretta mandariinimehua

125 ml

maustamatonta kreikkalaista jogurttia

1

iso jäinen pilkottu banaani

1/2 tl

vaniljauutetta

6

jääpaloja

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Aseta mango leikkuulaudalle kapea sivu alaspäin ja kohdista kanta itseesi päin. Leikkaa terävällä veitsellä noin 2 cm kannan toiselta puolelta juuri ja juuri kiven reunaa hipoen. Tee sama hedelmän toiselle puolelle. Näin saat kaksi litteää puoliskoa. Lusikoi tuore hedelmäliha molemmista puoliskoista. Kuori hedelmäliha kiven ympäriltä ja irrota mahdollisimman paljon hedelmälihaa. Tarvitset 250 ml mangon hedelmälihaa.

  2. Lisää mango, mandariinimehu, jogurtti, banaani, vanilja ja jää KitchenAid ARTISAN Power Plus -tehosekoittimen kannuun. Kiinnitä kansi ja ota käyttöön smoothie-asetus. Sekoita, kunnes kone sammuttaa itsensä.

  3. Voit myös sekoittaa aineksia tehosekoittimessa ohjeiden mukaisesti, kiinnittää kannen ja kääntää säätimen nopeudelle 1. Kiihdytä nopeutta vähitellen keskinopeuteen (nopeus 10 tai 11). Sekoita noin 30 sekuntia, kunnes seos on tasaista. Kaavi tarvittaessa kannun sivut joustavareunaisella survimella.

  4. Smoothie on parhaimmillaan heti tarjoiltuna.

  5. Vaihda appelsiinimehu mandariinimehuun tai lisää mehun sijasta kuorittu kokonainen appelsiini tai pari kuorittua kokonaista mandariinia.