Skip the navigation

Mansikkamousse-puolipallot

KitchenAid Chef

Tässä upeassa jälkiruoassa on kaikki: rapea keksipohja ja kermainen, virkistävän kylmä mousse.

Import-Recipe - STRAWBERRY MOUSSE DOMES

Mansikkamousse-puolipallot

KitchenAid Chef

Tässä upeassa jälkiruoassa on kaikki: rapea keksipohja ja kermainen, virkistävän kylmä mousse.

Välineet

StandMixer
FoodStrainer
Valmistelu
40min
Ruoanlaitto
15min
Yhteensä
55min
Annos
6
Vaikeustaso
Keskitaso

Ainekset

115 g voita

70 g hunajaa

1 tl vaniljauutetta

1 kananmuna

1/2 tl suolaa

200 g jauhoja

250 g mansikoita

200 g tomusokeria

500 ml kermaa

225 g kreikkalaista jogurttia

7 g veteen liuotettua liivatejauhetta

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Tällä reseptillä saat 6 mansikkapuolipalloa.

  2. Lisää voi, hunaja, vaniljauute ja kananmuna vatkainlisäosalla varustetun yleiskoneen kulhoon. Sekoita nopeudella 4.

  3. Lisää suola ja jauhot ja sekoita, kunnes taikina on tasaista. Kääri taikina muovikelmuun ja laita jääkaappiin 20 minuutiksi.

  4. Poista jäähdytetty taikina kelmusta ja leikkaa siitä puolipallomuottiin sopivia ympyröitä. Paista 13 minuuttia 170-asteisessa uunissa.

  5. Kiinnitä yleiskoneeseen pyreepuristinlisäosa ja valitse nopeus 4. Purista mansikat.

  6. Kuumenna mansikkamehu ja tomusokeri keskilämmöllä. Anna jäähtyä kokonaan.

  7. Lisää kerma ja kreikkalainen jogurtti vispilällä varustetun yleiskoneen kulhoon. Sekoita nopeudella 8, kunnes vaahtoon alkaa muodostua kuohkeita huippuja.

  8. Lisää mansikkakastike ja liivate ja sekoita, kunnes ainekset ovat juuri ja juuri sekoittuneet.

  9. Täytä puolipallomuotti mansikkamoussella ja aseta keksi sen päälle.

  10. Pakasta 4 tuntia ennen tarjoilua.

OCT24 - D2C PDP banner  - Free bread bowl

Ilmainen leipäkulho!

Saadaksesi ilmaisen leipäkulhon (arvoltaan 179 euroa) kun ostat yleiskoneen - Artisan by You