Skip the navigation

Myslipatukat

KitchenAid Chef

Tee iso satsi patukoita, säilytä ne jääkaapissa ja nappaa sieltä yksi, kun mielesi tekee terveellistä makeaa välipalaa.

granolabars_thumbnail.jpg

Myslipatukat

KitchenAid Chef

Tee iso satsi patukoita, säilytä ne jääkaapissa ja nappaa sieltä yksi, kun mielesi tekee terveellistä makeaa välipalaa.

Välineet

StandMixer
FoodProcessor
Valmistelu
10min
Yhteensä
10min
Annos
6
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

200 g kivettömiä medjool-taateleita

75 g kaurahiutaleita

10 g puffattua kvinoaa

25 g kurpitsansiemeniä

45 g kuivattuja karpaloita

45 g karkeasti pilkottuja manteleita

55 g mantelivoita

1 tl suolaa

1 tl kanelia

30 g kookosöljyä, sulatettuna

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Hienonna taatelit teholeikkurissa tai monitoimikoneessa. Siirrä ne vatkaimella varustetun yleiskoneen kulhoon. Lisää loput ainekset ja sekoita nopeudella 1.

  2. Vuoraa suorakaiteen muotoinen paistoastia siististi leivinpaperilla. Taputtele patukkaseos tukevasti paikoilleen mittakupin selkämyksellä. Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kolme tuntia.

  3. Leikkaa patukat haluamaasi muotoon ja säilytä niitä jääkaapissa.