Skip the navigation

Myslipatukat

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
granolabars_thumbnail.jpg

Tee iso satsi patukoita, säilytä ne jääkaapissa ja nappaa sieltä yksi, kun mielesi tekee terveellistä makeaa välipalaa.

Duration
Yhteensä10min
Valmistelu10min

Välineet

STAND_MIXERSTAND_MIXER
FOOD_PROCESSORFOOD_PROCESSOR

Ainekset

Annos

200 g

kivettömiä medjool-taateleita

75 g

kaurahiutaleita

10 g

puffattua kvinoaa

25 g

kurpitsansiemeniä

45 g

kuivattuja karpaloita

45 g

karkeasti pilkottuja manteleita

55 g

mantelivoita

1 tl

suolaa

1 tl

kanelia

30 g

kookosöljyä, sulatettuna

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Hienonna taatelit teholeikkurissa tai monitoimikoneessa. Siirrä ne vatkaimella varustetun yleiskoneen kulhoon. Lisää loput ainekset ja sekoita nopeudella 1.

  2. Vuoraa suorakaiteen muotoinen paistoastia siististi leivinpaperilla. Taputtele patukkaseos tukevasti paikoilleen mittakupin selkämyksellä. Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kolme tuntia.

  3. Leikkaa patukat haluamaasi muotoon ja säilytä niitä jääkaapissa.