Nautatartar mozzarellamoussen ja pistaasien kera
Tämä mielenkiintoinen tartar saa aidon italialaisen säväyksen mozzarellasta ja pistaaseista.
Ainekset
150 g vähärasvaista naudan sisäfileetä
60 g mozzarellaa
25 g ranskankermaa
1 rkl balsamiviinietikkaa
5 g basilikaa
1 rkl sinappikastiketta
2 rkl ekstra neitsyt oliiviöljyä
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
50 g pistaasipähkinöitä
Vaiheittaiset ohjeet
Liitä kulho ja lankavispilä yleiskoneeseen. Lisää mozzarella, ranskankerma, suola, pippuri ja 2 ruokalusikallista öljyä. Vispaa nopeudella 4, kunnes seos on tasaista.
Kiinnitä karkea jauhatuslevy lihamyllyyn ja liitä lisävaruste KitchenAid-yleiskoneeseen. Laita syöttölautanen lisävarusteen päälle ja keskikokoinen kulho lisävarusteen alle.
Kuutioi liha ja käynnistä yleiskone nopeudella 2.
Syötä liha myllyyn syöttösuppilon kautta ja paina tarvittaessa painimella.
Mausta liha balsamiviinietikalla, basilikalla, sinapilla sekä suolalla ja pippurilla.
Laita pyöreä muotti jokaiselle neljälle lautaselle, täytä muotti puoleenväliin asti lihalla ja täydennä mozzarellamoussella. Poista muotit ennen tarjoilua nostamalla niitä ylöspäin.
Poista muotit ennen tarjoilua nostamalla niitä ylöspäin ja ripottele päälle pistaasimurskaa.
Saat laktoosittoman vaihtoehdon vaihtamalla mozzarellan guacamoleen, joka on valmistettu avokadososeesta, tomaatista ja sipulista.