Skip the navigation

Pähkinävoi

KitchenAid Chef

Import-Recipe - Nut butter

Pähkinävoi

KitchenAid Chef

Välineet

Blender
Valmistelu
1min
Ruoanlaitto
2min
Yhteensä
3min
Annos
400
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

400 g suolaamattomia paahdettuja pähkinöitä, kuten manteleita, maapähkinöitä, cashewpähkinöitä tai pistaasipähkinöitä

2 rkl rapsiöljyä

suolaa (valinnainen)

hunajaa, agavesiirappia tai vaahterasiirappia (valinnainen)

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Lisää pähkinät ja öljy KitchenAid ARTISAN Power Plus -tehosekoittimen kannuun. Sulje kansi ja käännä säädin nopeuteen 1. Kiihdytä nopeutta vähitellen keskinopeuteen (nopeus 8). Sekoita noin 1 minuutin ajan, kunnes täyteläinen pähkinävoi muodostuu. Kaavi seosta kannun reunoilta käyttämällä joustavareunaista survinta.

  2. Lisää halutessasi makusi mukaan hieman suolaa ja/tai hunajaa. Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa enintään kolmen viikon ajan.

  3. Tarjoile kokojyväpaahtoleivän kanssa, lisää smoothieihin tai levitä omenaviipaleille tai sellerin varsille.