Skip the navigation

Perusteet: crème brûlée

KitchenAid Chef

Nappaa lusikka ja riko tämän herkullisen vanukasjälkiruoan päällä olevan sulaneen sokerin pinta.

cremebrulee_thumbnail.jpg

Perusteet: crème brûlée

KitchenAid Chef

Nappaa lusikka ja riko tämän herkullisen vanukasjälkiruoan päällä olevan sulaneen sokerin pinta.

Välineet

StandMixer
Valmistelu
15min
Ruoanlaitto
1h
Yhteensä
1h15
Annos
6
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

5 munankeltuaista

100 g + 6 rkl hienoa sokeria

450 ml vispikermaa

150 ml täysmaitoa

1 vaniljatanko

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Lisää keltuaiset ja 100 grammaa hienoa sokeria lankavispilällä varustetun yleiskoneen kulhoon. Sekoita minuutin ajan nopeudella 1.

  2. Lämmitä kerma, maito ja vanilja. Anna seoksen levätä, kunnes pinnan kuplat ovat hävinneet.

  3. Lisää kermaseos vatkattuihin keltuaisiin nopeudella 1 sekoittaen.

  4. Täytä uunin kestävät annosvuoat ja asettele ne puoliksi kuumalla vedellä täytetylle pellille. Paista tunnin ajan 100 asteessa 1h ja jäähdytä jääkaapissa vähintään 3 tuntia.

  5. Ripottele ruokalusikallinen sokeria crème brûléen päälle ja karamelisoi se kaasupolttimella.

OCT24 - D2C PDP banner  - Free bread bowl

Ilmainen leipäkulho!

Saadaksesi ilmaisen leipäkulhon (arvoltaan 179 euroa) kun ostat yleiskoneen - Artisan by You