Skip the navigation

Perusteet: suklaaganache

KitchenAid Chef

Tästä reseptistä saa kahdenlaista suklaaganachea riippuen siitä, kuinka kauan annat sen levätä sekoittamisen jälkeen. Valuta tai pursota kakkujen ja muiden leivonnaisten päälle.

chocolateganache_thumbnail.jpg

Perusteet: suklaaganache

KitchenAid Chef

Tästä reseptistä saa kahdenlaista suklaaganachea riippuen siitä, kuinka kauan annat sen levätä sekoittamisen jälkeen. Valuta tai pursota kakkujen ja muiden leivonnaisten päälle.

Välineet

StandMixer
Valmistelu
15min
Yhteensä
15min
Annos
6
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

600 g tummaa suklaata

300 g vispikermaa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Kaada kerma paksupohjaiseen kattilaan ja kuumenna, kunnes se kiehahtaa. Kaada kerma tumman suklaan päälle ja anna olla 2 minuuttia.

  2. Sekoita suklaa ja kerma hämmennysnopeudella, kunnes ne ovat sekoittuneet täysin. Tämä kestää noin 2 minuuttia.

  3. Tämä kiiltävä kuuma seos on "valuvaa ganachea", ja sitä voi käyttää kakkujen ja leivosten päällä tai suklaafonduena.

  4. Voit tehdä kiinteämpää ganachea peittämällä valuvan ganachen muovikelmulla ja antamalla sen levätä huoneenlämmössä vähintään 4 tunnin ajan. Siirrä lankavispilällä varustetun yleiskoneen kulhoon ja sekoita 3 minuuttia nopeudella 2, kunnes seos on vaaleampaa ja kiinteää, mutta vielä pursotettavaa. Peitä muovikelmulla ja anna kiinteytyä huoneenlämmössä vielä 2 tuntia. Pursota kakun tai kuppikakkujen päälle.

OCT24 - D2C PDP banner  - Free bread bowl

Ilmainen leipäkulho!

Saadaksesi ilmaisen leipäkulhon (arvoltaan 179 euroa) kun ostat yleiskoneen - Artisan by You