Perusteet: suklaaganache
Tästä reseptistä saa kahdenlaista suklaaganachea riippuen siitä, kuinka kauan annat sen levätä sekoittamisen jälkeen. Valuta tai pursota kakkujen ja muiden leivonnaisten päälle.
Perusteet: suklaaganache
Tästä reseptistä saa kahdenlaista suklaaganachea riippuen siitä, kuinka kauan annat sen levätä sekoittamisen jälkeen. Valuta tai pursota kakkujen ja muiden leivonnaisten päälle.
Välineet
Ainekset
600 g tummaa suklaata
300 g vispikermaa
Vaiheittaiset ohjeet
Kaada kerma paksupohjaiseen kattilaan ja kuumenna, kunnes se kiehahtaa. Kaada kerma tumman suklaan päälle ja anna olla 2 minuuttia.
Sekoita suklaa ja kerma hämmennysnopeudella, kunnes ne ovat sekoittuneet täysin. Tämä kestää noin 2 minuuttia.
Tämä kiiltävä kuuma seos on "valuvaa ganachea", ja sitä voi käyttää kakkujen ja leivosten päällä tai suklaafonduena.
Voit tehdä kiinteämpää ganachea peittämällä valuvan ganachen muovikelmulla ja antamalla sen levätä huoneenlämmössä vähintään 4 tunnin ajan. Siirrä lankavispilällä varustetun yleiskoneen kulhoon ja sekoita 3 minuuttia nopeudella 2, kunnes seos on vaaleampaa ja kiinteää, mutta vielä pursotettavaa. Peitä muovikelmulla ja anna kiinteytyä huoneenlämmössä vielä 2 tuntia. Pursota kakun tai kuppikakkujen päälle.