Skip the navigation

Punainen marjakastike

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
Red fruit coulis

Vie jälkiruokasi uusiin ulottuvuuksiin punaisista marjoista valmistetulla kastikkeella, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi juustokakkujen, jäätelön ja pannukakun päälle. Kiinnitä kuljetuskansi kannuun ja ota kastike mukaan kesäiselle piknikille. Sekoita joukkoon kivennäisvettä, niin saat raikkaan eväsjuoman mukaan otettavaksi.

Duration
Yhteensä2h5
Valmistelu5min
Kohotusaika2h

Välineet

PersonalJarPersonalJar
BlenderBlender

Ainekset

Annos

250 g

mansikoita, kanta poistettuna

100 g

mustikoita

125 g

vadelmia

1 tl

appelsiininkukkavettä

30 g

hunajaa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Pese marjat huolellisesti ja lisää ne johdottoman sekoituspullon kannuun yhdessä appelsiininkukkaveden ja hunajan kanssa.

  2. Sekoita alhaisimmalla nopeudella, kunnes kastike näyttää sileältä. Poista siemenet siivilöimällä kastike verkkosiivilän läpi.

  3. Kierrä kuljetuskansi paikalleen ja jäähdytä jääkaapissa vähintään tunnin ajan.

  4. Limonadin valmistaminen: Lisää kolme ruokalusikallista kastiketta jäillä ja kivennäisvedellä täytettyyn lasiin.