Raparperi-karhunvatukkamuffinit
Raparperi-karhunvatukkamuffinit, joissa on rapea sokerikuorrute.
Raparperi-karhunvatukkamuffinit
Raparperi-karhunvatukkamuffinit, joissa on rapea sokerikuorrute.
Välineet
Ainekset
70 g nostatusainetta sisältäviä jauhoja
1/3 tl leivinjauhetta
25 g fariinisokeria
80 g jogurttia
2/4 kananmuna
40 g karhunvatukoita
15 g raparperia
20 g sulaa voita
Vaiheittaiset ohjeet
Laita jauhot, leivinjauhe ja fariinisokeri yleiskoneen kulhoon.
Kiinnitä vatkain yleiskoneeseen ja sekoita 30 sekuntia nopeudella 1.
Lisää sulatettu voi, kananmunat ja jogurtti ja sekoita 30 sekuntia nopeudella 4.
Paloittele raparperi ja lisää taikinaan. Lisää karhunvatukat ja kääntele ne varovasti taikinan joukkoon.
Laita muffinipellille paperivuokia. Nostele taikina vuokiin.
Ripottele päälle hieman fariinisokeria ja paista 20 minuuttia 180 asteessa.