Välineet
Välineet
Ainekset
2 valkosipulin kynttä
1 punasipuli
4 rkl oliiviöljyä
1 munakoiso
2 oranssia paprikaa
2 kesäkurpitsaa
2 rkl tomaattipyreetä
2 rkl tuoretta timjamia
3 rkl tuoretta rosmariinia
1 tl suolaa
1/4 tl pippuria
Vaiheittaiset ohjeet
Kuori valkosipulin kynnet. Hienonna valkosipuli. Kuori ja halkaise sipuli.
Kiinnitä kuutiointilevy monitoimikoneeseen ja käytä laitetta nopeudella 1. Kuutioi punasipuli syöttämällä se syöttöputken läpi. Lämmitä kannellisessa vuoassa 3 ruokalusikallista oliiviöljyä. Lisää valkosipuli ja sipuli ja kypsennä ne pehmeiksi koko ajan sekoittamalla.
Poista oransseista paprikoista siemenet ja leikkaa ne neljään osaan. Leikkaa kesäkurpitsat pituussuunnassa. Leikkaa munakoisot pituussuunnassa neljään osaan. Kiinnitä kuutiointilevy monitoimikoneeseen ja käytä laitetta nopeudella 1. Kuutioi sipuli syöttämällä se syöttöputken läpi. Lisää kannelliseen vuokaan.
Lisää tomaattipyree, tuore timjami, rosmariini, suola ja pippuri. Sekoita ja anna kypsyä kannen alla keskilämmöllä 30 minuuttia.
Lämmitä paistinpannulla 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä. Viipaloi chorizo ja lisää pannulle. Kääntele viipaleita keskilämmöllä. Lisää chorizo ja öljy kannellisessa vuoassa olevaan ratatouilleen. Tarjoile kuumana ranskanleivän kanssa.


