Skip the navigation

Ravistettu jääespresso fariinisokerilla ja kauramaidolla

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
BrownSugarIcedOatMilk_wallpaper.jpg

Ilahduta makunystyröitäsi tällä upealla makeutta ja suolaisuutta yhdistelevällä juomalla.

Duration
Yhteensä25min
Valmistelu25min

Välineet

CoffeeMachineCoffeeMachine

Ainekset

Annos

115 g

fariinisokeri

125 ml

vettä

1/2 tl

vaniljauutetta

hyppysellinen

suolaa

2 annosta

espressoa

125 ml

kaura maitoa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Mittaa vesi ja fariinisokeri pieneen kattilaan.

  2. Kiehauta, vähennä lämpöä ja anna kiehua hiljalleen, kunnes seos alkaa sakeutua, noin 9–10 minuutin ajan.

  3. Poista liedeltä ja sekoita joukkoon vanilja ja suola.

  4. Anna jäähtyä.

  5. Valmista tuplaespresso haluamaasi kuppiin.

  6. Anna espresson jäähtyä 5–10 minuuttia ennen kaura maitoa lisäämistä cocktailsekoittimeen.

  7. Lisää kaksi teelusikallista fariinisokerisiirappia ja ravista 30 sekunnin ajan.

  8. Täytä korkea lasi jäillä ja kaada latte jäiden päälle.

  9. Lisää taipuisa pilli.