Skip the navigation

Retiisivoi

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
radishbutter_thumbnail.jpg

Piristä seuraavaa kevätbrunssiasi tuoreilla retiiseillä maustetulla voilla.

Duration
Yhteensä4h50
Asetus4h40
Ruoanlaitto10min

Välineet

FOOD_PROCESSORFOOD_PROCESSOR

Ainekset

Annos

300 g

huoneenlämpöistä voita

200 g

retiisiä

2 tl

karkeaa merisuolaa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Pese retiisit ja poista naatit. Laita ne monitoimikoneen kannuun ja pilko hienoksi nopeudella 2.

  2. Purista vesi pilkotuista retiiseistä harsokankaalla tai puhtaalla pyyhkeellä.

  3. Kääntele retiisejä ja suolaa voissa. Kääri voi tiukasti kelmuun ja jäähdytä jääkaapissa vähintään 4 tuntia ennen tarjoilua.