Ruskistettu punakaali
Ruskistettu punakaali on värikäs ja herkullinen lisuke.
Ruskistettu punakaali
Ruskistettu punakaali on värikäs ja herkullinen lisuke.
Välineet
Ainekset
1 omena
1 sipuli
420 g punakaalia
60 ml omenaviinietikkaa
3 rkl tummaa sokeria
80 ml + lisää tarvittaessa vettä
1/8 tl jauhettu neilikka
1/4 tl suolaa
1/4 tl pippuria
Vaiheittaiset ohjeet
Kuori omena ja sipuli.
Kiinnitä yleiskoneeseen kuutiointilevyllä varustettu monitoimikonelisäosa. Työnnä omena ja sipuli sen läpi nopeudella 4.
Vaihda kuutiointisarjan tilalle raastinlevy. Raasta punakaali nopeudella 4.
Sekoita ainekset suuressa kattilassa.
Kiehauta, vähennä lämpöä ja hauduta kannen alla.
Keitä aineksia kannen alla 60 minuutin ajan ja sekoita 15 minuutin välein. Lisää tarvittaessa vettä.