emeagif
Skip the navigation

Välineet

FoodProcessor
Valmistelu
5min
Ruoanlaitto
15min
Yhteensä
20min
Annos
6
Vaikeustaso
Easy
sauteedcarrots_thumbnail.jpg

Ruskistetut porkkanat vaahterasiirappiglaseerauksella

KitchenAid Chef

Lisää vihanneksia ateriaasi tällä lisukkeella.

Välineet

FoodProcessor
Valmistelu
5min
Ruoanlaitto
15min
Yhteensä
20min
Annos
6
Vaikeustaso
Easy

Ainekset

500 g porkkanoita

2 rkl oliiviöljyä

1 rkl voita

1 tl suolaa

1/2 tl pippuria

50 ml vaahterasiirappia

6 vartta timjamia

3 valkosipulinkynttä

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Kuori porkkanat. Syötä ne säädettävällä viipalointiterällä varustetun monitoimikoneen syöttösuppiloon.

  2. Lämmitä oliiviöljy ja voi isolla pannulla keskilämmöllä. Lisää porkkanaviipaleet ja mausta suolalla ja pippurilla. Ruskista 10 minuuttia keskilämmöllä, kunnes porkkanoiden reunat saavat kullanruskean värin.

  3. Murskaa valkosipulinkynnet ja lisää ne pannulle. Irrota timjamista mahdollisimman paljon lehtiä vetämällä timjaminvartta yhteen puristetun peukalon ja etusormen välistä. Lisää timjami pannulle. Kaada vaahterasiirappi sekaan. Anna kiehua hiljalleen keskilämmöllä 10 minuuttia, kunnes porkkanat ovat pehmenneet ja siirappi karamellisoitunut.

pdp-promo-banner deal-days-2025 Mixers fi

Hanki ikoninen yleiskoneemme kotiisi