Skip the navigation

Ruskistetut porkkanat vaahterasiirappiglaseerauksella

KitchenAid Chef

Lisää vihanneksia ateriaasi tällä lisukkeella.

sauteedcarrots_thumbnail.jpg

Ruskistetut porkkanat vaahterasiirappiglaseerauksella

KitchenAid Chef

Lisää vihanneksia ateriaasi tällä lisukkeella.

Välineet

FoodProcessor
Valmistelu
5min
Ruoanlaitto
15min
Yhteensä
20min
Annos
6
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

500 g porkkanoita

2 rkl oliiviöljyä

1 rkl voita

1 tl suolaa

1/2 tl pippuria

50 ml vaahterasiirappia

6 vartta timjamia

3 valkosipulinkynttä

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Kuori porkkanat. Syötä ne säädettävällä viipalointiterällä varustetun monitoimikoneen syöttösuppiloon.

  2. Lämmitä oliiviöljy ja voi isolla pannulla keskilämmöllä. Lisää porkkanaviipaleet ja mausta suolalla ja pippurilla. Ruskista 10 minuuttia keskilämmöllä, kunnes porkkanoiden reunat saavat kullanruskean värin.

  3. Murskaa valkosipulinkynnet ja lisää ne pannulle. Irrota timjamista mahdollisimman paljon lehtiä vetämällä timjaminvartta yhteen puristetun peukalon ja etusormen välistä. Lisää timjami pannulle. Kaada vaahterasiirappi sekaan. Anna kiehua hiljalleen keskilämmöllä 10 minuuttia, kunnes porkkanat ovat pehmenneet ja siirappi karamellisoitunut.

OCT24 - D2C PDP banner  - Free bread bowl

Ilmainen leipäkulho!

Saadaksesi ilmaisen leipäkulhon (arvoltaan 179 euroa) kun ostat yleiskoneen - Artisan by You