emeagif
Skip the navigation

Välineet

FoodProcessor
StandMixer
Valmistelu
15min
Asetus
6h
Yhteensä
6h15
Annos
6
Vaikeustaso
Easy
lemoncheesecakemousse_thumbnail.jpg

Sitruunajuustokakkumousse

KitchenAid Chef

Silkinpehmeä jälkiruoka, jossa on lempikeksejäsi tuomassa rapeutta.

Välineet

FoodProcessor
StandMixer
Valmistelu
15min
Asetus
6h
Yhteensä
6h15
Annos
6
Vaikeustaso
Easy

Ainekset

20-40 g kuivia keksejä

20 cl vispikermaa

200 g tuorejuustoa

150 g sitruunatahnaa

1 sitruuna

1/4 tl vaniljauutetta

75 g tomusokeria, siivilöityna

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Pilko keksit pieniksi paloiksi monitoimikoneella tai teholeikkurilla. Jaa tarjoilulaseihin.

  2. Kaada vispikerma lankavispilällä varustetun yleiskoneen kulhoon. Lisää tehoa hitaasti nopeuteen 8 ja sekoita, kunnes seokseen alkaa muodostua pehmeitä huippuja.

  3. Vaihda yleiskoneen lankavispilä vatkaimeen. Lisää tuorejuusto, sitruunatahna, vaniljauute, 1 sitruunan kuori ja tomusokeri. Sekoita tasaiseksi nopeudella 2.

  4. Lusikoi sitruunajuustokakkuseos keksipohjan päälle ja anna asettua jääkaapissa vähintään kuusi tuntia.

  5. Koristele sitruunaviipaleella, kermavaahdolla ja haluamillasi hedelmillä.

Ihanat jälkiruoat mielessä? Selaa maukkaita reseptejä

SELAA KAIKKIA RESEPTEJÄ

Loistavat laitteet leivonnaisten valmistamiseen