Skip the navigation

Suklaa-kookos-vadelmakeksit ilman uunia

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
KitchenAid-Webseite-Querformat (1).jpg

Nämä paistamatta valmiit suklaakeksit ovat paitsi helppoja valmistaa, myös täynnä vadelman ja kookoksen makua.

Duration
Yhteensä1h55
Valmistelu15min
Asetus1h40

Välineet

FoodProcessorFoodProcessor
HandMixerHandMixer

Ainekset

Annos

160 g

pehmeitä kaurahiutaleita

120 g

mantelilastuja

3 rkl

luonnollista ruskeaa mantelivoita

75 g

sultanarusinoita

tbsp 2

vaahterasiirappia

125 g

vadelmia

1 rkl

chiansiemeniä

60 g

kookoshiutaleita

125 g

kookoskerma

1 rkl ja 2 tl

neitsytkookosöljyä

200 g

maitosuklaata

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Valmista taikina sekoittamalla pehmeät kaurahiutaleet, mantelilastut, mantelivoi, sultanarusinat ja vaahterasiirappi tasaiseksi massaksi johdottomalla monitoimikoneella. Kauli taikina kahden leivinpaperikerroksen välissä noin 5 mm paksuksi levyksi ja jäähdytä jääkaapissa 10 minuuttia.

  2. Valmista sillä välin vadelmatäyte. Soseuta vadelmat haarukalla, sekoita joukkoon chiansiemenet ja anna liota 30 minuuttia. Valmista kookostäyte vatkaamalla kookoshiutaleet, kookoskerma ja kookosöljy sähkövatkaimella tasaiseksi ja kuohkeaksi seokseksi.

  3. Ota taikina jääkaapista ja leikkaa paloiksi pyöreällä muotilla (noin 5 cm Ø). Laita 2 teelusikallista kookosseosta ja 1 teelusikallinen vadelmaseosta kunkin kaurakeksin päälle. Aseta päälle toinen kaurakeksi ja paina kevyesti. Toista, kunnes kaikki keksit on täytetty. Laita ne sitten jääkaappiin 20 minuutiksi.

  4. Sulata sillä välin suklaa vesihauteessa (aseta kulho toisen kulhon päälle, jossa on kiehuvaa vettä) ja sekoita joukkoon kookosöljy.

  5. Kaada suklaa keksien päälle yksi kerrallaan, anna valua yli ja laita jääkaappiin vielä 30 minuutiksi.