Skip the navigation

Suklaamousse kikherneliemestä

KitchenAid Chef

Älä enää heitä kikhernelientä hukkaan, vaan tee siitä sen sijaan herkullista ja kuohkeaa suklaamoussea.

chickpeawaterchocolatemousse_thumbnail.jpg

Suklaamousse kikherneliemestä

KitchenAid Chef

Älä enää heitä kikhernelientä hukkaan, vaan tee siitä sen sijaan herkullista ja kuohkeaa suklaamoussea.

Välineet

StandMixer
Valmistelu
40min
Kohotusaika
14h
Yhteensä
14h40
Annos
6
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

160 g tummaa suklaata

250 g kikhernelientä

1 rkl vaahterasiirappia

1 tl vaniljauutetta

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Pilko tumma suklaa ja laita se kulhoon. Sulata suklaa vesihauteessa. Laita sivuun ja anna jäähtyä 10 minuuttia.

  2. Lisää kikherneliemi vispilällä varustetun yleiskoneen kulhoon. Sekoita nopeudella 10, kunnes vaahtoon alkaa muodostua kiinteitä, kuohkeita huippuja. Lisää vaahterasiirappi ja vaniljauute ja sekoita nopeasti, jotta ainekset sekoittuvat.

  3. Kääntele sulatettu suklaa varovasti lastalla kikherneliemen sekaan. Siirrä suklaamousse laseihin tai pieniin kulhoihin ja jäähdytä jääkaapissa vähintään 4 tuntia. Viimeistele annos kermavaahdolla ja syötävillä kukilla.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Upea talviale