Skip the navigation

Suklaatorttu ilman uunia

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
nobakechocolatetart_thumbnail.jpg

Tämän herkullisen suklaatortun leipominen onnistuu tavalliselta jauhopeukaloltakin.

Duration
Yhteensä8h20
Valmistelu20min
Asetus8h

Välineet

STAND_MIXERSTAND_MIXER

Ainekset

Annos

500 g

suklaakeksejä

90 g

sulatettua voita

1/2 tl

suolaa

350 g

suklaata

1 tl

vaniljauutetta

45 g

kylmää voita kuutioina

300 ml

vispikermaa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Murskaa keksit monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa ja kaada ne vatkaimella varustetun yleiskoneen kulhoon. Lisää voisula ja suola. Sekoita nopeudella 1. Kaada muruseos paistovuokaan ja painele se tiukasti vuokaan lusikalla. Laita jääkaappiin 3 tunniksi.

  2. Laita suklaa, vaniljauute ja voi lankavispilällä varustetun yleiskoneen kulhoon. Kuumenna kerma keskilämmöllä ja kaada se suklaan päälle. Anna hautua 2 minuuttia. Sekoita nopeudella 1, kunnes kaikki suklaa on sulanut ja muodostuu kiiltävä seos.

  3. Kaada ganache jäähdytettyyn suklaapohjaan. Laita jääkaappiin 5 tunniksi, kunnes se on kiinteää. Tarjoile marjojen kanssa.