Skip the navigation

Suolainen kesäkurpitsakakku

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Savory zucchini cake
Suolainen kesäkurpitsakakku

Suolainen kesäkurpitsakakku sopii täydellisesti brunssille!

Duration
Yhteensä1h
Valmistelu15min
Ruoanlaitto45min

Välineet

STAND_MIXERSTAND_MIXER
FOOD_PROCESSOR_ATTACHMENTFOOD_PROCESSOR_ATTACHMENT

Ainekset

Annos

1/3

kesäkurpitsa

83 g

jauhoja

66 g

fetajuustoa

33 ml

oliiviöljyä

33 ml

maitoa

1

kananmuna

muutama varsi

ruohosipulia

pari lehteä

minttua

1/3 tl

leivinjauhetta

1/3 tl

suolaa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Lisää jauhot, leivinjauhe, suola, maito, öljy ja kananmunat yleiskoneen kulhoon.

  2. Kiinnitä vatkain yleiskoneeseen ja sekoita 2-nopeudella 35–40 sekuntia, kunnes taikina on tasaista.

  3. Kiinnitä yleiskoneeseen monitoimikonelisävaruste, johon on kiinnitetty raastinlevy. Aseta taikinakulho lisävarusteen alle. Leikkaa kesäkurpitsa neljään osaan ja työnnä se syöttösuppilon läpi nopeudella 6.

  4. Murusta feta kulhoon. Pilko ja lisää yrtit ja sekoita vatkaimella varustetussa yleiskoneessa 1-nopeudella 15 sekunnin ajan.

  5. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun leipävuokaan. Paista 45 minuuttia 180-asteisessa esilämmitetyssä uunissa.