Suolainen kesäkurpitsakakku
Suolainen kesäkurpitsakakku sopii täydellisesti brunssille!
Välineet
Ainekset
Annos
1/3
kesäkurpitsa
83 g
jauhoja
66 g
fetajuustoa
33 ml
oliiviöljyä
33 ml
maitoa
1
kananmuna
muutama varsi
ruohosipulia
pari lehteä
minttua
1/3 tl
leivinjauhetta
1/3 tl
suolaa
Vaiheittaiset ohjeet
Lisää jauhot, leivinjauhe, suola, maito, öljy ja kananmunat yleiskoneen kulhoon.
Kiinnitä vatkain yleiskoneeseen ja sekoita 2-nopeudella 35–40 sekuntia, kunnes taikina on tasaista.
Kiinnitä yleiskoneeseen monitoimikonelisävaruste, johon on kiinnitetty raastinlevy. Aseta taikinakulho lisävarusteen alle. Leikkaa kesäkurpitsa neljään osaan ja työnnä se syöttösuppilon läpi nopeudella 6.
Murusta feta kulhoon. Pilko ja lisää yrtit ja sekoita vatkaimella varustetussa yleiskoneessa 1-nopeudella 15 sekunnin ajan.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun leipävuokaan. Paista 45 minuuttia 180-asteisessa esilämmitetyssä uunissa.