Skip the navigation

Suolattu karamelli-maapähkinävoigranola

KitchenAid Chef

Import-Recipe - Salted Caramel Peanut Butter Granola

Suolattu karamelli-maapähkinävoigranola

KitchenAid Chef

Välineet

Blender
Valmistelu
10min
Ruoanlaitto
10min
Yhteensä
20min
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

150 g kaurahiutaleita

20 g puffattua kvinoaa

30 g suolattuja maapähkinöitä

160 g kivettömiä taateleita

140 g maapähkinävoita

ripaus suolaa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Lämmitä uuni 175 asteeseen.

  2. Sekoita taatelit, maapähkinävoi ja hyppysellinen suolaa tehosekoittimessa.

  3. Sekoita kuivat ainesosat kulhossa.

  4. Kaada maapähkinävoi-taatelikreemi kuivien ainesosien päälle ja sekoita tasaiseksi.

  5. Levitä granola tasaisesti leivinpaperin päälle.

  6. Paista uunissa 10 minuuttia sekoittaen kerran puolivälissä.

  7. Poista granola uunista, kun se on kevyesti paahtunutta ja kullanruskeaa.

  8. Ota se pois uunipelliltä ja anna jäähtyä, kunnes se on huoneenlämpöistä ja kovettunut.

OCT24 - D2C PDP banner  - Free bread bowl

Ilmainen leipäkulho!

Saadaksesi ilmaisen leipäkulhon (arvoltaan 179 euroa) kun ostat yleiskoneen - Artisan by You