Skip the navigation

Suuri pannuleipä

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
figflatbread_thumbnail.jpg

Tämä pannuleipä on täydellinen valinta, jos kaipaat yltiöherkullista mutta helppoa lounasta. Se toimii hyvin myös alkupalana.

Duration
Yhteensä30min
Valmistelu15min
Ruoanlaitto15min

Välineet

STAND_MIXERSTAND_MIXER

Ainekset

Annos

250 g

vehnäjauhoja

1/2 tl

suolaa

60 ml

miedonmakuista öljyä

140 g

lämmintä vettä

80 g

vuohen tuorejuustoa

150 g

ranskankermaa

4

viikunaa

210 g

kypsytettyä vuohenjuustoa

6 siivua

prosciuttoa

1 tl

tuoretta timjamia

2 rkl

balsamicoa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Lisää jauhot ja suola vatkaimella varustetun yleiskoneen kulhoon. Sekoita nopeudella 2. Lisää öljy ja lämmintä vettä ja sekoita, kunnes seoksesta muodostuu taikina.

  2. Jaa taikina kahteen yhtä suureen osaan ja kauli ne kevyesti jauhotetulla alustalla. Taita taikinan reunat rajaksi.

  3. Sekoita tuore vuohenjuusto ja ranskankerma pienessä kulhossa. Levitä se molemmille pannuleiville. Viipaloi viikunat ja vuohenjuustorulla. Levitä pannuleipien päälle viikuna- ja vuohenjuustoviipaleita.

  4. Paista 10 minuuttia 220-asteisessa esilämmitetyssä uunissa. Käytä uunin grillivastuksia ja paahda vielä 5 minuuttia.

  5. Viimeistele prosciuttolla, tuoreella timjamilla ja balsamicolla.