Skip the navigation

Tahini-suklaabrownie

KitchenAid Chef

Nauti tahini-suklaabrowniereseptin joka vaiheesta käyttämällä Artisan K400 -tehosekoitinta. Saat täydellisen tuloksen lisäämällä paahdettuja valkoisia seesaminsiemeniä ja hieman espressoa.

Import-Recipe - Tahini Swirl Chocolate Brownie

Tahini-suklaabrownie

KitchenAid Chef

Nauti tahini-suklaabrowniereseptin joka vaiheesta käyttämällä Artisan K400 -tehosekoitinta. Saat täydellisen tuloksen lisäämällä paahdettuja valkoisia seesaminsiemeniä ja hieman espressoa.

Välineet

Blender
Valmistelu
30min
Ruoanlaitto
35min
Yhteensä
1h5
Annos
8
Vaikeustaso
Keskitaso

Ainekset

220 g suolaamatonta voita

320 g tummaa suklaata

150 g hienoa sokeria

200 g fariinisokeria

4 huoneenlämpöisiä kananmunia

1 rkl vaniljauutetta

4 rkl maitoa

1 (40 ml) espressoa

200 g vehnäjauhoja

50 g tummaa kaakaojauhetta

1,5 tl suolaa

180 g paahdettuja valkoisia seesaminsiemeniä

90 ml miedon makuista öljyä

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Lisää 180 grammaa paahdettuja valkoisia seesaminsiemeniä, ½ teelusikallista suolaa ja 90 millilitraa miedon makuista öljyä tehosekoittimen kannuun. Sekoita vähintään 1 minuutin ajan nopeudella 3, kaavi kannun reunat ja lisää tarvittaessa öljyä.

  2. Nosta nopeus hitaasti tasolle 4, kunnes tahini on täysin tasaista.

  3. Laita vesihauteeseen 220 grammaa suolaamatonta voita kuutioina ja 320 grammaa tummaa suklaata. Sekoita, kunnes ainekset ovat sulaneet ja sekoittuneet.

  4. Lisää 150 grammaa hienoa sokeria sulatettuun suklaaseen ja sekoita, kunnes sokeri on liuennut. Anna jäähtyä.

  5. Siirrä suklaaseos tehosekoittimen kannuun. Lisää 200 grammaa jauhoja, 50 grammaa tummaa kaakaojauhetta, 1 teelusikallinen suolaa, 4 munaa, 4 ruokalusikallista maitoa, 1 annos espressoa (40 millilitraa), 1 ruokalusikallinen vaniljauutetta ja 3 ruokalusikallista tuoretta tahinia. Sekoita nopeudella 4, kunnes taikina on kunnolla sekoittunut.

  6. Vuoraa neliskulmainen uunipelti (26 cm x 26 cm) leivinpaperilla. Kaada brownietaikina uunipellille.

  7. Nostele tahininokareita brownietaikinaan ja levitä voiveitsen tylsällä päällä.

  8. Kypsennä brownieta 30–35 minuuttia 180-asteisessa esilämmitetyssä uunissa. Anna jäähtyä täysin ennen leikkaamista.

  9. Kun brownie on täysin jäähtynyt, leikkaa 3 kertaa vaakasuoraan ja 9 kertaa pystysuoraan, jotta saat erityisen runsaita ja herkullisia viipaleita. Ripottele päälle rapeaa merisuolaa tai lisää täyteläistä tahinia.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Upea talviale