Talviset crostinit paahdettujen rypäleiden kera
Tuo lämpöä talveen näillä herkullisilla crostineilla, jotka on koristeltu paahdetuilla rypäleillä. Jokaisessa suupalassa maistuvat sesongin maut!
Välineet
Ainekset
Annos
300 g
punaisia siemenettömiä rypäleitä
2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
balsamiviinietikkaa
1/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
tuoreita timjaminlehtiä
150 g
vuohenjuustoa
6
viipaleita tummaa leipää
15 g
hienonnettua saksanpähkinää
Vaiheittaiset ohjeet
Irrota viinirypäleet tertuista ja aseta ne uunipellille. Pirskota päälle oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa ja lisää pippuri, suola ja timjami. Paahda 20 minuuttia 200-asteisessa uunissa, kunnes viinirypäleisiin alkaa muodostua kupruja.
Aseta leipäviipaleet leivänpaahtimeen, valitse haluamasi paahtoaste ja paina paahtopainiketta.
Viipaloi vuohenjuusto noin 0,5 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Jaa paahdettujen leipien päälle. Levitä viinirypäleet juuston päälle ja ripottele päälle pilkottuja saksanpähkinöitä.