Skip the navigation

Tandoorimarinoitu kana

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
tandoorimarinatedchicken thumbnail

Näin valmistat aitoa hiillostettua tandoorikanaa.

Duration
Yhteensä12h35
Valmistelu10min
Ruoanlaitto25min
Kohotusaika12h

Välineet

FoodProcessorFoodProcessor

Ainekset

270 g

jogurttia

5

valkosipulinkynttä

4 cm

inkivääriä

1/2

salottisipuli

1/2

pieni chili

1 rkl

sitruunamehua

1 tl

jauhettua juustokuminaa

1 tl

mangojauhetta

1 tl

jauhettua korianteria

1 rkl

garam masalaa

1 tl

suolaa

1 tippa

punaista elintarvikeväriä

6

kanankoipia

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Reseptistä tulee 6 kanankoipea.

  2. Kuori ja pilko salottisipuli. Kuori ja viipaloi inkivääri.

  3. Laita kaikki ainekset kanankoipia lukuun ottamatta monitoimikoneen kannuun. Käytä sykäystoimintoa nopeudella 2, kunnes seos on tasaista.

  4. Tee jokaisen kanankoiven nahkaan kaksi viiltoa, jotta maut imeytyvät kanaan paremmin. Laita kanankoivet kulhoon ja lisää marinadi. Kääntele koipia, kunnes niiden pinnalla on marinadikerros. Peitä ja siirrä jääkaappiin marinoitumaan 24 tunnin ajaksi.

  5. Kuumenna grilli keskilämpöiseksi. Pyyhi suurin osa ylimääräisestä marinadista kanankoipien pinnasta. Grillaa kanaa suoralla lämmöllä 10 minuuttia. Käännä ja grillaa toiset 10 minuuttia. Tarkista kypsyys ja käännä tarvittaessa uudelleen vielä 10 minuutiksi. Tarjoile kuumana.