Skip the navigation

Tonnikalaleivät

KitchenAid Chef

Tuoreella tonnikalasalaatilla täytetty voileipä on herkullinen ja terveellinen lounas.

Import-Recipe - Tuna sandwich

Tonnikalaleivät

KitchenAid Chef

Tuoreella tonnikalasalaatilla täytetty voileipä on herkullinen ja terveellinen lounas.

Välineet

FoodProcessor
Valmistelu
5min
Ruoanlaitto
10min
Yhteensä
15min
Annos
4
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

200 g kestävästi kalastettua tuoretta tonnikalaa

60 g creme fraichea

1/2 sitruunan mehu

2 rkl tuoretta persiljaa

3 salottisipulia

1/2 tl suolaa

1/4 tl pippuria

8 viipaletta leipää

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Höyrytä tonnikala ja anna sen jäähtyä kokonaan.

  2. Riko tonnikala suuriksi paloiksi ja laita palat monitoimikoneeseen. Käytä sykäystoimintoa, kunnes tonnikala on tasaista.

  3. Lisää crème fraîche, sitruunan mehu, persilja ja karkeasti pilkotut salottisipulit. Mausta suolalla ja pippurilla. Käytä sykäystoimintoa, kunnes yrtit ovat pilkkoutuneet hienoiksi ja ainesosat ovat sekoittuneet.

  4. Levitä tonnikalaseosta neljälle leipäviipaleelle ja laita jäljellä olevat leipäviipaleet niiden päälle.