Skip the navigation

Vadelmajuustokakku

KitchenAid Chef

Amerikkalainen juustokakku marjaisalla twistillä.

Import-Recipe - RASPBERRY CHEESECAKE

Vadelmajuustokakku

KitchenAid Chef

Amerikkalainen juustokakku marjaisalla twistillä.

Välineet

HandMixer
Valmistelu
10min
Ruoanlaitto
45min
Yhteensä
55min
Annos
6
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

250 g biscoff-keksejä

80 g sulatettua voita

600 g tuorejuustoa

150 g hienoa sokeria

150 g ranskankermaa

2 kpl kananmunia

100 ml vadelmakastiketta (vadelma-coulis)

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Murskaa keksit pieneksi muruksi ja lisää voisula. Sekoita huolellisesti lusikalla.

  2. Painele keksiseos voideltuun irtopohjavuokaan käyttämällä apuna lasia tai mittakuppia.

  3. Paista pohjaa 15 minuuttia 180-asteisessa uunissa.

  4. Lisää tuorejuusto ja sokeri kulhoon ja sekoita johdottomalla sähkövatkaimella.

  5. Lisää ranskankerma ja kananmunat ja sekoita, kunnes seos on tasaista. Kaada täyte esipaistetun pohjan päälle.

  6. Nostele vadelmakastiketta pienellä lusikalla ympäri kakkua ja levitä kastikepisarat kakun pinnalle pitkällä tikulla.

  7. Paista 45 minuuttia 160-asteisessa uunissa.