Vadelmajuustokakku
Amerikkalainen juustokakku marjaisalla twistillä.
Vadelmajuustokakku
Amerikkalainen juustokakku marjaisalla twistillä.
Välineet
Ainekset
250 g biscoff-keksejä
80 g sulatettua voita
600 g tuorejuustoa
150 g hienoa sokeria
150 g ranskankermaa
2 kpl kananmunia
100 ml vadelmakastiketta (vadelma-coulis)
Vaiheittaiset ohjeet
Murskaa keksit pieneksi muruksi ja lisää voisula. Sekoita huolellisesti lusikalla.
Painele keksiseos voideltuun irtopohjavuokaan käyttämällä apuna lasia tai mittakuppia.
Paista pohjaa 15 minuuttia 180-asteisessa uunissa.
Lisää tuorejuusto ja sokeri kulhoon ja sekoita johdottomalla sähkövatkaimella.
Lisää ranskankerma ja kananmunat ja sekoita, kunnes seos on tasaista. Kaada täyte esipaistetun pohjan päälle.
Nostele vadelmakastiketta pienellä lusikalla ympäri kakkua ja levitä kastikepisarat kakun pinnalle pitkällä tikulla.
Paista 45 minuuttia 160-asteisessa uunissa.