Skip the navigation

Vegaaninen porkkanakakku

KitchenAid Chef

Tämä mehevä, vegaanisesti kuorrutettu vegaaninen porkkanakakku on täynnä makua.

vegancarrotcake_thumbnail.jpg

Vegaaninen porkkanakakku

KitchenAid Chef

Tämä mehevä, vegaanisesti kuorrutettu vegaaninen porkkanakakku on täynnä makua.

Välineet

StandMixer
VegetableSlicerAndShredder
Valmistelu
20min
Ruoanlaitto
1h
Yhteensä
1h20
Annos
6
Vaikeustaso
Keskitaso

Ainekset

300 g porkkanoita

310 g jauhoja

230 g ruskeaa sokeria

13 g leivinjauhetta

1,5 tl ruokasoodaa

2 rkl pellavansiemenrouhetta

2 tl kanelia

300 ml miedon makuista öljytä

100 g omenasosetta

2 rkl omenaviinietikkaa

100 g rusinoita

60 g pehmeää vegaanista margariinia

110 g vegaanista tuorejuustoa

180 g tomusokeria

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Asenna yleiskoneeseen vihannesleikkuri/-raastin. Pese ja kuori porkkanat. Raasta porkkanat nopeudella 4. Siirrä sivuun.

  2. Kaada jauho, fariinisokeri, leivinjauhe, ruokasooda, pellavansiemenet ja kaneli vatkaimella varustetun yleiskoneen kulhoon. Sekoita nopeudella 1 noin minuutin ajan.

  3. Lisää öljy, omenasose ja etikka. Sekoita 1 minuutin ajan nopeudella 2. Lisää raastetut porkkanat ja rusinat ja sekoita taikina yhtenäiseksi nopeudella 2.

  4. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun pyöreään kakkuvuokaan (24 cm) ja paista 1 tunnin ajan 180-asteiseksi lämmitetyssä uunissa. Ota vuoka uunista ja anna jäähtyä.

  5. Laita vegaaninen margariini yleiskoneen kulhoon. Käytä yleiskoneessa silikonireunaista vatkainta. Sekoita nopeudella 4 yhden minuutin ajan. Lisää vegaaninen tuorejuusto ja tomusokeri ja sekoita 2 minuuttia. Levitä kermajuustokuorrute kakun päälle kumilastalla.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Upea talviale