Vegaaniset mustapapuburgerit
Maukas, kiinteä ja kaikin puolin upea vegaaninen mustapapuburgeri.
Vegaaniset mustapapuburgerit
Maukas, kiinteä ja kaikin puolin upea vegaaninen mustapapuburgeri.
Välineet
Ainekset
400 g mustapapuja, valutettu, huuhdeltu ja kuivattu
1 lime
1 rkl oliiviöljyä
1 tl savustettua paprikajauhetta
1 tl juustokuminaa
1/2 tl suolaa
1/4 tl pippuria
1/2 sipuli
1/2 vihreä paprika
1 rkl kaurajauhetta
Vaiheittaiset ohjeet
Aseta kaksipuolinen viipalointi-/raastinlevy (raastinpuoli) monitoimikoneeseen ja raasta sipuli nopeudella 2.
Vaihda nopeuteen 1 ja raasta vihreä paprika. Siirrä sivuun.
Kiinnitä terä monitoimikoneeseen. Lisää pavut, limen mehu, oliiviöljy, savupaprika, juustokumina, suola ja pippuri.
Sekoita nopeudella 2 noin 30 sekuntia, kunnes seos muistuttaa paksua pyreetä. Siirrä seos kulhoon.
Lisää vihreä paprika, sipuli ja kaurajauhe. Sekoita käsin.
Laita käsiisi öljyä ja muotoile seoksesta burgeripihvejä.
Aseta pihvit pellille leivinpaperin päälle ja paista esilämmitetyssä uunissa 180 asteessa 30 minuuttia (15 minuuttia per puoli).
Tarjoile burgerisämpylän, rucolan, tomaattiviipaleiden, suolakurkun, punasipulin ja chipotle-kastikkeen kanssa.